Mansikka limonaadi

Mansikka limonaadi on valmistettu paikallisesti viljellystä mansikasta. Tietyt tuotteet on merkitty LUOMU lisäliitteellä, jolloin käytetty mansikka on luomuviljelty. Mansikkamehu on pastöroitu ja siihen on lisätty hieman säilöntaainetta. Raakaianeen laatu vaikuttaa merkittävästi tuotteen makuun, joten mansikasta riippuen tuotteissa on pieniä makueroja. Mansikkalimonaadin sokeripitoisuus on noin 8%.

HUOM! Mansikka on säilyvyyden kannalta arka tuote, muista säilyttää viileässä ja nauti juoma mahdollisimman kylmänä.

Ainesosat: Mansikka, Vesi, Sokeri, Hiilidioksiidi, Sitruunahappo (E330), Kaliumsorbaatti (E202), Natriumbensoaatti (E211)

Variksenmarja limonaadi

Variksenmarja limonaadi on valmistettu Suomen luonnosta poimitusta variksenmarjasta. Variksenmarjamehu on pastöroitu ja siihen on lisätty hieman säilöntäainetta. Variksenmarjassa makuerot ovat todella maltillisia, näin ollen tuotteet ovat erittäin tasalaatuisia vaikka raaka-aineena käytetään puhdasta luonnon marjaa. Limonaadin sokeripitoisuus on noin 9%

Variksenmarjassa on luontaisia säilöntäaineita, joten säilyvyys on yllättävän hyvä. Parhaan makuelämysen varmistamiseksi tuote kannattaa kuitenkin säilyttää viileässä ja nauttia kylmänä.

Ainesosat: Variksenmarja, Vesi, Sokeri, Hiilidioksidi, Sitruunahappo (E330), Kaliumsorbaatti (E202), Natriumbensoaatti (E211)

Puolukka Limonaadi

Myös Puolukka limonaadi on valmistettu luonnosta poimituista puolukoista. Mehu on pastöroitu ja siihen on lisätty hieman säilöntäainetta. Kuten variksenmarja myös puolukka on erittäin tasalaatuinen joten makuerot tuotantoerien välillä ovat malltilliset. Limonaadin sokeripitoisuus on noin 9%

Puolukkaa on ennen käytetty säilöntään, joten säilyvyys on erinomainen. Juoma on kuitenkin parhaimmillaan viileänä ja säilytetään myös viileässä.

Ainesosat: Puolukka, Vesi, Sokeri, Hiilidioksidi, Sitruunahappo (E330), Kaliumsorbaatti (E202), Natriumbensoaatti (E211)